Eagle Stars Cheerdance

DM-info

Kategori: Allmänt

Nu börjar det närma sig DM! TVÅ VECKOR KVAR HÖRRNI! :D Skriver här lite info som kan vara bra för alla att veta innan vi åker mot Skellefteå.

Avresan och boende
Jag hoppas att ingen har missat att avresa sker på lördag den 10 mars? Och iallafall juniorerna vet vilken bil ni ska åka med! Som ni alla säkert har hört kommer vi att bo i stugor på Skellefteå Camping. Vilka sovkamrater ni får berättar vi när vi kommit dit! Packningslistor har ni fått på mailen!

Tävlingsdagen
Det är ingen semester vi ska på - så det blir alltså ingen sovmorgon! Vi ska vara i hallen 07.30 på söndagsmorgonen och då vill vi ha ett gäng pigga och glada cheerdansare. Alltså är det frukost innan detta! Räkna med att det blir väckning ca 06.00. När vi kommit till hallen ska vi först "checka in". Det är jätteviktigt att ni lyssnar på oss tränare och följer med! Därefter kommer vi att fixa hår och smink samt värma upp + träna lite innan vi har förträning, ca 10.20. Förträningen innebär att vi kommer att få köra våra program på golvet, inför domarna, en gång innan den "riktiga" tävlingen börjar. MEN. Domarna kollar även på ert program på förträningen, så det är jätteviktigt att ni gör precis som ni kommer att göra under tävlingen. Efter förträningen blir det lunch och sedan börjar tävlingen med invigning 12.30. Efter invigningen startar våra lag först - först miniorerna och sedan juniorerna.

Vill än en gång säga hur viktigt det är att ni lyssnar på oss tränare under tävlingsdagen! Och på grund av allergier får INGEN ha med sig nötter till tävlingshallen!

LET'S GO EAGLE! LET'S GO STARS! LET'S GO EAGLE STARS!

Poms!

Kategori: Allmänt

Förberedelser...

Kategori: Allmänt

Så här ser förberedelserna ut inför juniorernas träning imorgon! Någon som har någon bra gissning på vad vi ska göra? :)

Idag är en bra dag

Kategori: Allmänt

Våra nya poms, som vi beställde i mitten på augusti (!!!), har äntligen behagat sig för att komma. Som vi har väntat! Men nu är dom här och vi slipper ha våra gamla som har hängt med ett bra tag nu. TJOHOOO!

Dessutom har våra tandborstar som vi ska sälja kommit. Kanske inte riktigt lika kul som nyheten om pomsen - men ändå!

/Coach L

Crazy coaches

Kategori: Allmänt

Hittade denna på www.youbetterwork.blogg.se. Det verkar som att även jag och Alexia har några "moves" att träna på inför DM? Haha!

/L